Apdares materiāli, adresē Lv

Drukāt
Banner 1050x80

Yourhouse, SIA

Rīgas 9-1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
uzstādīšana, granulu apkures sistēmas, centrālās apkures ierīkošana, Ēku iekšējā apdare, iekšējā apdare, apdares

Artisans Group, SIA

Ventspils 50, Rīga LV-1002
celtniecība, celtniecības darbi, pakalpojumi, būvniecības pakalpojumi, demontāžas darbi, krāsošana, materiāli , Būvdarbi, Vispārējie būvdarbi, Apdares darbi, Betonēšanas darbi, Mūrēšanas darbi, Flīzēšana, Krāsošana

ABC Tech, SIA

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Hidroizolācija, hidroizolācijas ierīkošana, remonts, būvniecība, būvniecības darbi, celtniecība, apsaimniekošana, nekustamo īpašumu apsaimniekošana, vecu konstrukciju sanācijas darbi, pilns konstrukcijas strukturālās nespējas un hidroizolācijas, arhitektūras īpašību atjaunošanas darbu kopums, projektēšana, apmetums, fasādes,

Tavs Laikmets, SIA

Čiekurkalna 1.līnija 84, Rīga LV-1026
virsgaismas, sendviča paneļi ar poliuretāna pildījumu. sendviča paneļi ar vates pildījumu, metāla fasāžu apdares , materiāli .

Alegro, SIA

"Ezerlejas" , Usmas pagasts, Ventspils nov. LV-3619
materiāli , apdares kokmateriāli, terases kokmateriāli, skujkoku kokmateriāli, lapegles zāģmateriāli,, apdares dēļi, ārējās apdares dēļi, āra apdares dēļi, sienu apdares dēļi, dēlis, dēļi, koka latas, koka

Sēlijas mežs, SIA

"Dolomīts M" , Salas pagasts, Jēkabpils nov., LV-5230
Žāvēti, ēvelēti dēļi, celtniecības materiāli ., Dārza mājiņas, pirts, apzāģi, apdares un grīdas dēļi.

SONORA Export, SIA

Ganību dambis 17A, Rīga LV-1045
Zāģmateriālu iepirkšana, zāģmateriālu ražošana, zāģmateriālu eksports, dēļi - biezumā no 12 līdz 25 mm, dēļi platumā no 50 līdz 150 mm, pusbrusas - biezumā no 26 līdz 70 mm, platumā no 70 līdz 100 mm, brusas - no 70x70 mm līdz 150x150 mm, frēzēti dēļi, šķērsvirziena frēzētās pusbrusas, garenvirzienā frēzētās pusbrusas un brusas, žāvēti dēļi (W=18%),

Būvelements, SIA

Jūrkalnes 1, Rīga LV-1046
Mūsu komandas paveikto ir novērtējuši mūsu sadarbības partneri. Mūsu sniegtie pakalpojumi:: ✓ Iekārto griestu montāžas darbi ✓ Griestu apdares darbi ✓ Akustisko griestu montāžas darbi ✓ Sienu apdares darbi ✓ Akustisko sienu montāžas darbi ✓ Stikla un modulējamo starpsienu montāža

DD.OK., SIA

Ūdens 2b-6, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

Pieredzējuši būvnieki ar vairāk kā 20 gadu pieredzi savā jomā, veic kvalitatīvus, pilna cikla celtniecības darbus. Ievērojam noteiktos termiņus, sniedzam padomus labākajiem projektu risinājumiem. Individuāla, labvēlīga attieksme katram mūsu klientam. Ar mums viss būs O.K.!

Vmir, SIA

A.Deglava 164-52, Rīga, LV-1021
Par uzņēmumu:

Pieredzējuši meistari (strādājam kopš 2001. gada) veiks kvalitatīvus apdares darbus un telpu iekšdarbus. Paveicam vissarežģītākos darbus, dodam garantiju, pieņemamas cenas. Aicinām sadarbībai! 

Euro SITEX Latvia, SIA

A.Pumpura 104b, Daugavpils, LV-5404
Piedāvājam:: ✓ Perforētā metāla loksnes ✓ Poliuretāna sieti ✓ Konveijera lentes ✓ Režģi ✓ Sieti ✓ Gumijas sieti ✓ Metālizstrādājumi Perforētie materiāli, metālizstrādājumi:

Kompānija "Euro SITEX Latvia" ietilpst kompāniju "Euro SITEX S.R.O." grupā un ir grupas oficiālais pārstāvis Latvijas teritorijā kopš 2012. gada. "Euro SITEX Latvia" ir viens no lielākajiem rūpniecības sietu piegādātājiem Latvijas teritorijā. Kā arī firma intensīvi strādā tehnisko audumu, perforēto materiālu, konveijeru lentu un filtru tirgū. Mēs vienmēr atvērti Jūsu piedāvājumiem un gatavi veiksmīgai sadarbībai ar jums.

Kaļķa māja, SIA

Piņķi, Priedaines 19, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Apraksts:

Esam oficiāls partneris Latvijā dabīgas siltumizolācijas ražotājam VESTAECO. Pie mums varat iegādāties augstvērtīgu kaļķa un māla produkciju no Igaunijas materiālu ražotāja SAVIUKUMAJA UKU. Esam gatavi vadīt ikvienas sarežģītības projektus. Lai mūsdienās celtās ēkas dzīvotu ilgus gadus, nepieciešams izmantot dabīgos būvniecības materiālus, kā koks, māla ķieģelis, akmens kaļķis, māls un dabīgās izcelsmes siltumizolācijas materiālus.

VEKKER, SIA

Miera 90, Rīga, LV-1013
Būvniecības uzņēmums VEKKER piedāvā:: ✓ Celtniecības un remonta darbi; ✓ Bruģēšana un labiekārtošanas darbi; ✓ Rekonstrukcija un restaurācija; ✓ Fasāžu renovācija, siltināšana, apdare; ✓ Privātmāju būvniecība SIA "VEKKER" darbības sfēras:: ✓ Celtniecības un remonta darbi, ✓ Bruģēšana un labiekārtošanas darbi, ✓ Rekonstrukcija un restaurācija, ✓ Fasāžu renovācija, siltināšana, apdare, ✓ Privātmāju būvniecība, ✓ Koka fasāžu, terašu izbūve un renovācija, ✓ Jaunu un esošo jumta konstrukciju un segumu, montāža un renovācija, ✓ Ventilējamās fasādes, ✓ Inženierkomunikāciju un ventilācijas sistēmu izbūve, ✓ Ražošanas un industriālo ēku būvniecība.

Sichmann, SIA

Dobeles šoseja 42, Jelgava LV-3007
Logu dekoru izgatavošana:: ✓ karnīzes ✓ pano ✓ kolonnas ✓ kapiteļi ✓ konsoles Tehniskā informācija:

Logu dekori pamatā tiek izgatavoti no priedes, lapegles, ozola vai meranti (sarkankoka paveids) koksnes. Kā opcija - ir iespēja izstrādājumus izgatavot arī no citām koka sugām. Veicot pasūtījumu, tas ir jānorāda atsevišķi. Koka izstrādājumu mitrums - W = 12+/-3%. Dekori tiek piedāvāti slīpēti un bez jebkādas citas tālākās apdares. Kā opcija - ir iespēja izstrādājumus pārklāt ar dažādiem apdares materiāliem. Veicot pasūtījumu tas ir jānorāda atsevišķi. Vertikālo izstrādājumu augšējā dekoratīvā daļa - galva- var tikt izgatavota no metāla, koka vai PVC (polivinilhlorīds). Metāla augšējā dekoratīvā daļa - "galva" tiek izgatavota ar liešanas paņēmienu. Metāla "galvas" virsmā ir iespējami sīki negludumi, punktveida iespiedumi vai pacēlumi u.c. nelīdzenumi. Šie nelīdzenumi nevar tikt uzskatīti par defektiem un pretenzijas pret tiem netiek pieņemtas. Tipveida verikālo kapiteļu aprēķina cena norādīta bez PVN, iepakojuma un piegādes izdevumiem.

LĪMENĪ, betonagridas.lv

Betona grīdas.
Mazjumpravas 40, Rīga LV-1063
Apraksts: Uzņēmums būvniecības nozarē strādā kopš 2002. gada. Strādājot ar esošajiem un topošajiem klientiem, darbs tiek veikts kvalitatīvi un savlaicīgi, varam droši teikt, ka strādājam kā Šveices pulkstenis.

Anzāģe, SIA

Melnsila 10-14, Rīga LV-1046
Apraksts: Uzņēmums ar pieredzējušiem, kvalificētiem speciālistiem savā jomā veic kvalitatīvus, plaša spektra būvdarbus. Iekļaujamies celtniecības termiņos, garantijas paveiktajam. Sniedzam konsultācijas.

Mežmaļi+, SIA, koka logu un durvju ražotne

KOKA logi un durvis
Valdlauči, Mazā Rāmavas 4, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-1076
Apraksts: Esam specializējušies uz koka logu un durvju izgatavošanu. Strādājam tikai pēc individuāla pasūtījuma arī ar ārzemju klientiem un vajadzības gadījumā veicam arī uzmērīšanu un savu izstrādājumu montāžu. Pamatā strādājam ar vietējās izcelsmes materiāliem: priedi, bērzu, osi un ozolu. Apdares un komplektējošām sastāvdaļām pamatā izmantojam Vācijā un Skandināvijā ražotus materiālus.

MERSONA

Ganību dambis 27 k.5, Rīga, LV-1005
materiāli , apdares materiāli , fasādes apdares materiāli , griestu apdares materiāli , mājas apdares materiāli , apdailes apdares materiāli , ēku fasādes apdares materiāli , iekštelpu apdares materiāli , durvju apdares