Apdares materiāli, adresē Lv

Drukāt
Banner 1050x80

Fundaments O, SIA

Ropažu 14 k-1 - 72, Rīga, LV-1039
Apdares darbi, pilna cikla apdares darbi, ūdensapgāde, kanalizācija, ūdensapgādes sistēmas, kanalizācijas
ZL.LV iesaka

Paklāji un Paklāji

Mellužu 13 - 13, Rīga, LV-1067
Paklāji, paklāju tirdzniecība, paklāju veikals, klasiskie paklāji, bērnu paklāji, vintage paklāji, shaggy pūkainie paklāji, ovālie paklāji, apaļie paklāji, vilnas paklāji, kokvilnas paklāji, viskozes paklāji, interjera priekšmeti.

Ošukalns celtniecība, SIA

Brīvības 2C, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
pamatu izbūve, betonēšanas darbi, ēku siltināšana, fasādes siltināšana, fasādes atjaunošana, ārējie apdares , darbi, renovācija, iekštelpu remonta darbi, apdares darbi, telpu pārbūve, rekonstrukcija, enerģētika

Alda Apsīša akmeņkaļa darbnīca

Ziemeļu 10A, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Pakalpojumi:: ✓ Kapu pieminekļu sagataves ✓ Kapu pieminekļi gravēti ar smilšu strūklu ✓ Kapu pieminekļi gravēti ar roku ✓ Kapu kopiņu norobežojošās apmales un sētiņas Apraksts:: Akmens apstrāde, granīta zāģēšana, pulēšana, kalšana un plēšana - pieredze no 1988. gada. Pieminekļu, apmaļu, sētiņu izgatavošana no laukakmens un ārzemju granīta. Kvalitatīva gravēšana ar roku vai smilšu strūklu. Pēc pasūtījuma tiek izgatavotas apdares plāksnes (sākot no 2,5cm biezuma), virtuves galda virsmas, kamīna apdares plāksnes, palodzes u.c. apdares materiāli no granīta. Mājas nosaukumu gravēšana akmenī. Darbu veikšana visā Latvijas teritorijā par pieņemamām cenām. Prezentācijas vieta - Saldus, Kuldīgas iela 55b.

PADARAM, SIA

"Vecleči", Līgatnes pagasts, Cēsu nov., LV-4108
Par uzņēmumu:

Mēs lepojamies, ka spējam nodrošināt augstas kvalitātes celtniecības un ēku restaurāciju risinājumus plašam klientu lokam. Piedāvājam pilnu servisa klāstu - sākot no privātmāju restaurācijas līdz pat santehnikas darbiem. Mūsu profesionāļu komanda izmanto tikai augstākās kvalitātes materiālus, pielāgojoties uzstādītajam mērķim. Mēs strādājam Jūsu labā!

Diavers, SIA, jumtu, jumiķu darbi

Mazā Nometņu 59A, Rīga, LV-1002
Pakalpojumi: ✓ Jumta remonts ✓ Jumta seguma maiņa un ieklāšana ✓ Jumta apkope un uzturēšana ✓ Jumta seguma krāsošana ✓ Ēku jumtu apsaimniekošana ✓ Materiālu pasūtīšana un piegādāšana jūsu jumtam ✓ Lietu ūdens noteku sistēmas montāža un remonts ✓ Skursteņa pieslēgumu montāža un remonts ✓ Skursteņa un ventilācijas izvada pieslēguma remonts ✓ Skursteņa cepurīšu uzstādīšana un nomaiņa ✓ Šuvju hidroizolācija, jumta logu un lūku montāža, iestrāde, izolācija ✓ Parapetu izgatavošana un uzstādīšana

BuvMark, IK

Aleksandra 17, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

Mūsu izstāžu zālē jūs varat iegādāties apdares materiālus, pasūtīt griestu montāžu, mēbeļu izgatavošanu vai pilnu dzīvokļa renovāciju "līdz atslēgai".

Salons ir oficiālais Silk Plaster pārstāvis. Mēs strādājam tikai ar kvalitatīviem materiāliem

Grīdas RM, SIA

Augusta Deglava 55-2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Pieredzējis grīdu meistars ar darba praksi ārzemēs, piedāvā grīdu darbus no A - Z. Kvalitatīvi, akurāti par pieņemamām izmaksām. Aicinām sadarbībā!

ZL.LV iesaka

Pēkaiņi, SIA

"Vizbuļi", Miltiņi, Bērzes pagasts, Dobeles nov., LV-3732
Apraksts:

Pieredzējušu darbinieku uzņēmums kvalitatīvi un ar garantiju veic grīdu liešanu visā Latvijas teritorijā. Izskatām ikvienu piedāvājumu un vienojammies par cenām. Aicinām sadarboties!

ZL.LV iesaka

Evergreen, SIA

"Burtnieki", Glāžšķūnis, Rembates pagasts, Ogres nov., LV-5016
Par uzņēmumu:

Uzņēmums dibināts 2008. gadā, sākotnēji koncentrējoties uz Latvijas laukakmens apstrādi un tirdzniecību. Vēlāk, sastopoties ar klientu vēlmju daudzveidību, sākam attīstīt arī eksotisku akmens veidu importu no visas pasaules. Pašlaik esam kļuvuši par vienu no vadošajiem akmens materiālu tirgotājiem Baltijas reģionā.

Gercom, SIA

Augusta Deglava 50-19, Rīga LV-1035
Produkti:: ✓ Alumīnijs ✓ PVC ✓ Pilnstikla konstrukcijas ✓ Aizsargslēģi Par uzņēmumu:

SIA "Gercom" ir augstas kvalitātes alumīnija un PVC logu un durvju sistēmu piegādātājs un uzstādītājs Rīgā, kas nodrošina izcilu apdari gan komerciāliem, gan privātiem projektiem. Mūsu produkti tiek iegūti no labākajiem ražotājiem, kā PONZIO, ASSA ABLOY, Glazeri, GEZE, VBH, Penosil, Soudal, Glaskon un citiem. Mēs garantējam izcilu materiālu un tehnoloģiju kombināciju, kā arī nepārspējamu veiktspēju, izturību un stilu.

Organza textile, SIA, Audumu, galantērijas veikals

Kārļa Mīlenbaha 20C, Rīga LV-1050
Apraksts:

"Organza Textile" audumu veikals Rīgas centrā nodarbojas ar audumu un aizkaru tirdzniecību - piedāvājam arī šūšanas piederumus un apģērbu furnitūru. Kokvilnas batists, dabīgais zīds, viskoze, vilnas mēteļu audumi no Itālijas. Mūsu plauktos atradīsiet dažādu tipu kokvilnu, zīdu, neilona audumus, trikotāžas preces un daudz ko citu. Piedāvājam plašu klāstu ar aizkariem.

Brickwood, SIA

"Vizbuļi", Kārķi, Kārķu pagasts, Valkas nov., LV-4716
SIA "Brickwood" specializējas:: ✓ bruģēšanā ✓ stāvlaukumu, ietvju, celiņu veidošanā ✓ jumtu izbūvē, rekonstrukcijā ✓ industriālo ēku celtniecībā - lauksaimniecības būves, noliktavas Būvniecības pakalpojumi:

SIA "Brickwood" vairāk nekā 10 gadus specializējas vispārējā būvniecības pakalpojumu sniegšanā. Darbības galvenais motīvs ir augsta darba kultūra un motivēti darbinieki. Uzņēmuma mērķis ir nodrošināt augstas kvalitātes būvniecības un bruģēšanas pakalpojums, kā galveno prioritāti nosakot termiņu ievērošanu un apmierinātu klientu. Ērti projekta risinājumi turpmākam darbam ļauj izmantot mūsdienīgus materiālus un aprīkojumu, kas palielina būvniecības ātrumu, samazina nepieciešamību pēc cilvēkresursiem.

Timbertime, SIA

Lubānas 78B, Rīga, LV-1073
Produkcija:: ✓ APDARES DĒĻI - izgatavoti no egles, priedes vai lapegles. Var pasūtīt apstrādātus ar koksnes konservantiem vai antipirēnu, kā arī krāsot atbilstoši Jūsu prasībām. ✓ TERASES DĒĻI - ražoti no augstas kvalitātes priedes, egles vai lapegles. Piedāvājam gan gludus, gan rievotus dēļus. Terases dēļus var pasūtīt apstrādātus ar standarta zaļo vai brūno krāsu. Apstrādei savos autoklāvos izmantojam vakuuma-spiediena metodi. ✓ KONSTRUKCIJU MATERIĀLS C24 - kvalitatīvs un izturīgs karkasa materiāls. Balstoties uz tirgus pieprasījumu, varam piedāvāt vizuāli šķirotu un kalibrētu kokmateriālu ar stiprības klasēm C18, C24. ✓ ZĀĢMATERIĀLI - žāvētas koksnes priekšrocības salīdzinājumā ar nežāvētu ir stiprības īpašību uzlabošana, izolācijas uzlabošana, savienošanas iespēju paplašināšana, virsmas apstrādes iespēju paplašināšana, materiālu apstrādes vienkāršošana. ✓ GRĪDAS DĒĻI - grīdas dēļi no skujkoka, kur ražošanā tiek izmantota ēvelēta un apstrādāta priedes vai egles koksne. Zāģmateriāli tiek žāvēti līdz KD16% (±2%). Dēļi tiek apstrādāti, lai tos pirms ieklāšanas nav nepieciešams slīpēt. Pateicoties spundēm, grīdas dēļu ieklāt būs ērtāk. ✓ Visi profili tiek ražoti garumā no 1,8 m līdz 6 m. ✓ Iespējama piegāde visā Latvijā!

AG Wood, SIA

Pils 13A, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Piedāvājam:

Mēbeles mājas labiekārtošanai un biroja praktiskumam. Mēbeļu komponenti un interjera elementi. Ozola, bērza, priedes, dižskābarža, kā arī MDF, KSP un lamināta materiāli ar dažādām apdarēm un īpašībām, iepakoti kastēs nosūtīšanai klientam. Virtuves mēbeles pēc individuāla pasūtījuma, izgatavošana un uzstādīšana.

Izgatavojam dažadu veidu mazu koku formu izstrādājumus no masīvkoka.

Piemēram salvešu riņķus, dažādus dekorus ar lina aukliņu, dāvanu kastes kā arī piedāvājam dekoru apdruku vai gravēšanu.

ZĀĢMATERIĀLI.

Bērza koksnes ēvelētas vai neēvelētas sagataves, kas sastāv no fiksēta vai garumā audzēta garuma; audzējuma tips – mēbeļu vai konstrukciju.

IEKŠTELPU MATERIĀLI.

Ozola, oša, dižskābarža, priedes un apses koksnes līmēti pakāpieni un palodzes, kuru malas ir iespējamas ar rundējumu, kā arī roku balsti un reliņi. Pakāpieni no veselām vai garumā audzētām sagatavēm; audzējuma tips – mēbeļu vai konstrukciju.

Priedes koksnes logu apdares paneļi, kājlīstes, durvju apdares līstes.

Produktus iespējams nokrāsot ar ūdens bāzes krāsu.

KURINĀMAIS.

Kvalitatīva alkšņa un bērza koksnes kamīnmalka.

AU Trade, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības gatve 363, Rīga, LV-1024
Par uzņēmumu:

Uzņēmums GRIDASSEGUMI.LV nodarbojas ar parketa, lamināta un vinila grīdas segumu tirdzniecību. Plašā klāstā piedāvājam vadošo Eiropas grīdas segumu ražotāju produkciju, kā arī visu nepieciešamo grīdas segumu uzstādīšanai un pareizai kopšanai. 

Reserv Inc, SIA

Liepnieku 10, Brocēni, Saldus nov., LV-3851
Ražošana:: ✓ Konteineri - speciālie konteineri, Hook konteineri, Lift dumperi, Kombo konteineri ✓ Konstrukcijas ✓ Tehnoloģiskās iekārtas Pakalpojumi:: ✓ Montāža ✓ Apšūšanas darbi ✓ Jumta darbi Par uzņēmumu:

SIA "Reserv Inc" piedāvā dažādu metāla konstrukciju (piemēram, silosi, karkasi, konusi u.c.) izgatavošanu, kā arī specializējamies industriālo filtru, ventilācijas iekārtu, šneku izgatavošanā. "Reserv Inc" piedāvā dažāda tipa metāla konstrukciju izgatavošanu. Mūsu piedāvājumu klāsts ir - sākot no konteineriem ar manuālu iztukšošanu, beidzot ar 41m3 hook konteineriem. "Reserv Inc" struktūrvienības nodarbojas ar industriālo montāžu, dažādiem celtniecības darbiem un jumtu remontdarbiem.

Metālapstrādes uzņēmums - Tehnoloģisko iekārtu ražošana, konteineru, spiedtvertņu, metāla konstrukciju ražošana, montāžas darbi Latvijā, Skadināvijā, Eiropā 

Izopanel, SIA

Gustava Zemgala gatve 78-6, Rīga LV-1039
Produkti:: ✓ sendvičpaneļi ✓ metāla profili ✓ aukstumkameras ✓ izolācijas plāksnes ✓ PVC membrānas u.c. Produkta kvalitāte: Daudzu gadu klātbūtne būvniecības tirgū, cieša sadarbība ar klientiem, mūsu komandas attīstība, kā arī jauni centieni – tas viss ietekmē mūsu piedāvājumu nepārtrauktu paplašināšanos. Mēs esam pārliecināti, kā mūsu ražotie sendvičpaneļi ietilpst nelielajā labāko produktu grupā cehu, lauksaimniecības ēku, dzesēšanas un saldēšanas iekārtu, kā arī atpūtas objektu būvniecībai.

Ziemeļu akmens, šķelts akmens

"Lejasplošas darbnīcas", Lēdmanes pagasts, Ogres nov., LV-5011
Ziemeļu AKMENS ražojumi, produkcija:: ✓ Neregulāras granīta apdares plāksnes ✓ Stūrakmeņi ✓ Granīta bruģakmens ✓ Taisnstūra / kvadrāta granīta plāksnes ✓ Akmens šķembas (gabions) ✓ Šķelti laukakmeņi ✓ Dekoratīvie akmeņi ZIEMEĻU AKMENS::

Nodarbojas ar šķeltu Latvijas laukakmens apdaru plākšņu, granīta bruģakmeni, stūrakmeņu un akmens šķembu (gabionu) ražošanu un tirdzniecību. Latvijā un ārvalstīs klienti arvien vairāk sāk izmantot dažādus granīta izstrādājumus, jo novērtē akmens materiālu dabīgo skaistumu, kā arī tā ilgmūžību, fizikālās īpašības un tā estētiskumu. Latvijas laukakmens ir unikāls ar to, ka tas ir daudzkrāsains, un vienā akmenī var būt pat vairākas krāsu gammas. Akmens ir ilgmūžīgs un izturīgākais materiāls kopš senatnes, līdz ar to uzņēmums var droši teikt, ka, pateicoties akmens fizikālajām īpašībām, tas ir vienreizējs materiāls, uz kuru var paļauties, ka tas, piemēram, pēc 5 gadiem nesadrups vai arī krasi nemainīs savas fizikālās īpašības.

ZL.LV iesaka

Roberts B., saimnieciskās darbības veicējs

Artilērijas 70 - 23, Rīga, LV-1009
Apraksts:

Veicam skārda un šīfera jumta remontu un krāsošanu, noteksistēmu tīrīšanu un remontu, lēzeno jumtu pārklāšanu ar kausējamo ruļļu materiāliem, skursteņu tīrīšanu, māju sienu siltināšanas darbus.