Apdares materiāli, adresē Lv

Drukāt
Banner 1050x80

Latvia Packing, SIA

"Ziņģi" , Auru pagasts, Dobeles nov., LV-3710
Tara, taras materiāli . Paliktņu apmales. Palešu rāmji. Apmales. Rāmji. Apmale.

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
, Hidroizolējošie materiāli , Hidroizolācijas materiāli , Hidroizolācija, Šuvju, savienojumu un plaisu, , laivu būves materiāli , Poliuretāna, bituma materiāli pamatu hidroizolācijai, Baseini, baseinu hidroizolācija

Kurekss, SIA

"Graudupi" , Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
kokzāģētava, kokapstrādes uzņēmumi, kokmateriāli, kokmateriālu tirdzniecība, vairumtirdzniecība, profilēti materiāli , , ēvelēti materiāli , garumā saaudzēti materiāli , latas, terases dēles, dēļi, konstrukciju materiāli ,

Kompānija Avotiņi, SIA, Bāze, celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Daugavpilī

Rūpniecības 1, Daugavpils LV-5404
, celtniecības pakalpojumi, apdares materiāli , būvķīmija, antiseptiķi, skrūves un stiprinājumi, ģipškartona, materiāli , keramzīts, siltumizolācijas materiāli , sienu bloki, siltumizolācija, siltumizolācijas materiāli

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Liepājā

Ziemupes 34, Liepāja LV-3405
Jumtu. Jumtu segumi. Metālapstrāde. Metālizstrādājumi. Metāla tirdzniecība.Metāls. Metālu tirdzniecība, PVC, Jumta logi. Metāla apstrāde.Būvmateriālu ražošana. Būvmateriālu būvkonstrukciju vairumtirdzniecība.Būvmateriālu vairumtirdzniecība. Jumta segumi. Jumta. Angāri.Būvmateriāli un būvkonstrukcijas, būvmateriālu

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Jelgavā

Brankas, "Dumbrāji" , Cenu pagasts, Jelgavas nov., LV-3043
, celtniecības pakalpojumi, apdares materiāli , būvķīmija, antiseptiķi, skrūves un stiprinājumi, ģipškartona, materiāli , keramzīts, siltumizolācijas materiāli , sienu bloki, siltumizolācija, siltumizolācijas materiāli

Dubultkoks, SIA, Palešu ražošana, zāģmateriāli Cēsīs

"Dīķlejas" , Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4154
Zāģmateriāli, apdares dēļi, (vagonka) grīdas dēļi, ēvelēšana, tirdzniecība, zāģmateriālu iepirkšana., Tara, taras dēļi, taras materiāli . Padoni, iepakojums.

Viss Dārzam un Mājai, Veikals

Nākotnes 1, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Būvmateriāli, apdares materiāli , santehnika, jaucējkrāni, elektrības vadi, rozetes, naglas, skrūves,

BCC, SIA, Paklāju paradīze

Dārzciema 60, Rīga LV-1073
Paklāju tīrīšanas līdzekļi, Linolejs, Tarkett, Linoleja ieklāšana, Grīdas segumu tīrīšanas līdzekļi, Apdares

WoodDoors, durvju salons – noliktava, SIA Arturas

DURVJU SALONS ATVĒRTS - LAIPNI GAIDĪTI!
Krustpils 65, Rīga, LV-1057
kārbu, durvis bez kārbas, kārba durvīm, kārbām, uzstādīšana, otrās iekšdurvis, frēzēšana, detaļas, materiāli , būvmateriālu, būvkonstrukciju tirdzniecība, cenas, izcenojumi, celtniecības, remonta, remontdarbi, apdares
ZL.LV iesaka

Kubikmetrs, SIA

"Ķēniņi" , Salacgrīvas pagasts, Limbažu nov. LV-4033
Kubikmetrs, kokapstrāde, saunas dēļi, taras dēļi, paletes, apaļkoku iepirkšana. Kubikmetrs Salacgrīvā, saunas dēļu tirdzniecība, taras dēļu tirdzniecība, apaļkoki.

I.R.Saimnieks, SIA

Tallinas 73, Rīga LV-1009
Apraksts:

"I.R. Saimnieks" sniedz saviem klientiem iespēju vienuviet iegādāties kvalitatīvus celtniecības un remontdarbu materiālus. Uzņēmums piedāvā plašu materiālu klāstu - sākot no fasādes un apdares materiāliem līdz skrūvēm, dībeļiem un naglām.

ZL.LV iesaka

Sand, SIA

Meža prospekts 37, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Par uzņēmumu:

ZEMES IZAUKLĒTAS VĒRTĪBAS TAVĀ PASAULĒ. Akmeņkaļu darbnīca izgatavo kapu pieminekļus, soliņus, apmales, betona un granīta futlārus. Veicam kapavietu labiekārtošanu un kapavietu apzaļumošanu. Akmeņkalis ar lielu darba pieredzi veic arī kapu pieminekļu restaurāciju. Granīta galda virsmas, palodzes, kāpnes un strūklakas Akmens apstrāde mājai, dārzam, kapiem. Individuāla pieeja katram klientam.

BK Fasādes, BK Systems, SIA

Ūnijas 6, Rīga, LV-1084
Apdares materiāli:: ✓ Ķieģeļflīzes ✓ Apdares ķieģeļi ✓ Pakāpieni, grīdas ✓ Terases flīzes ✓ Industriālās flīzes ✓ Klinkera bruģis ✓ Ventilējamās-piekaramās fasādes ✓ Montāžas materiāli Apraksts:

Jau vairāk nekā 10 gadus sadarbojamies ar Eiropā vadošajiem uzņēmumiem, lai piedāvātu Latvijas tirgū kvalitatīvus un augsti novērtētus klinkera apdares materiālus. Pie mums jūs atradīsiet gan klinkera ķieģeļus un ķieģeļflīzes, gan klinkera terases flīzes un pakāpienus, gan ilgmūžīgo klinkera bruģi, kas kalpos vairākām paaudzēm! Uz vietas ir pieejama ļoti plaša paraugu gamma visām vēlmēm! Pastāvīgi attīstāmies un paplašinām savu sortimentu, ņemot vērā klienta vēlmes.  

BauTop, SIA, Būvmateriālu tirdzniecība

Dzirnavu 16, Rīga LV-1010
Apraksts:

Uzņēmums SIA "BauTop" piedāvā plašu būvniecībai nepieciešamo materiālu klāstu. Iespēja iegādāties visu būvniecībai nepieciešamo vienuviet. Piedāvājam kvalitatīvus būvmatetiālus un apdares materiālus kā arī piegādi. Viss nepieciešamais no pamatiem līdz jumtam.

WATERPROOFING BALTIC, SIA, hidroizolācijas materiāli

Latgales 116, Rīga LV-1003
Apraksts:

Mēs esam oficiālais spāņu rūpnīcas "Tecnopol" pārstāvis. Mūsu specializācija - poliuretāna hidroizolācija (bezšuvju pārklājums) un siltināšana, izmantojot poliuretāna putas dažādās objektu virsmās. Mēs piedāvājam hidroizolācijas, aizsardzības, siltumizolācijas un grīdas segumu sistēmas un materiālus, kurus var izmantot lieliem un maziem celtniecībasobjektiem. Pie mums var iegādāties poliuretāna gruntis, poliuretāna un poliurīnvielas hidroizolācijas membrānas, poliuretāna siltumizolācijas putas, grīdas bezšuvju segumus un pārklājumu aizsargslāņus.

Plašāka informācija ir atrodama mūsu mājaslapā: https://tecnopol.lv/lv/catalog/desmopol

Strautiņi, veikals, Mājai, dārzam, saimniecībai, būvei

Sauleskalns, Raiņa 4, Bērzaunes pagasts, Madonas nov., LV-4853
Apraksts: Plašākais preču sortiments ārpus Madonas! Laipni lūdzam!

Building House, SIA, hidroizolācijas darbi

Latgales 116, Rīga LV-1003
Apraksts:

"Building House" nodarbojas ar dažāda veida poliuretāna siltumizolāciju un hidroizolāciju. Siltinām un hidroizolējam māju bēniņus, jumtus, pamatus, grīdas, ārsienas un jebkuru citu virsmu. Veicam darbus gan lielos un apjomīgos objektos, gan mazākās dzīvojamās mājās. Mūsu darba procesā izmantojam Spānijā ražoto sertificēto un kvalitatīvo Tecnopol produkciju. Tecnopol ir kvalitatīva un videi maksimāli draudzīga poliuretāna un poliurīnvielas produktu līnija, kura nodrošina siltumizolāciju un hidroizolāciju ar augstu mehānisko un ķīmisko noturību. Vairāk informācijas par mūsu produktiem un to lietošanu atradīsiet mūsu mājaslapā.

ZL.LV iesaka

Ozolmājas, SIA, būvmateriālu veikals

Ezera 5, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Ozolmājas" Balvos. Piedāvājam plašu būvmateriālu klāstu- kokmateriāli, siltumizolācijas materiāli, ķieģeļi, cements, skrūves, naglas un viss pārējais būvniecībai un renovācijai.